We serve

Onder het motto ‘We Serve’ zet Lions Club Hoogstraten Markland zich reeds meer dan 40 jaar in ter ondersteuning van sociale en culturele projecten in de Noorderkempen.

Wij zijn fier dat we in deze periode bijna € 700.000,- hebben kunnen besteden aan onze goede doelen en sociale/culturele projecten.

Zo kunnen al jaren onder meer Coda Hospice vzw in Wuustwezel, Moeder voor Moeders vzw in Antwerpen, Ispahan vzw in Turnhout, Tejo (Therapeuten voor Jongeren) en Het Verzetje in Hoogstraten rekenen op onze steunen. Daarnaast hebben we al vele éénmalige schenkingen aan diverse projecten en initiatieven gedaan.

Taallessen

Onze taallessen die wij jaarlijks organiseren in Hotelschool Spijker te Hoogstraten zijn inmiddels een begrip. Al vele jaren worden deze door ons georganiseerd. Sinds de start hebben al duizende mensen uit de wijde omgeving van Hoogstraten zich van september tot maart kunnen bekwamen in de talen Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans.

Ook úw steun is welkom!

Om ook in de toekomst zo veel mogelijk projecten te kunnen ondersteunen, is het onze betrachting om het aantal sponsors van Lions club Hoogstraten Markland verder uit te breiden.

Download hier ons sponsordossier, of ons inschrijvingsformulier.Projecten die wij nu actief ondersteunen