“ HOOOP! Doet Leven “

11 april 2021 15:25

HOOOP! Doet Leven “

Met zekere trots lanceert Lionsclub Hoogstraten Markland een fantastische gin die voor velen kleur zal brengen in dit corona-tijdperk. HOOOP! is de gin met twee mooie gezichten!

Een werkgroep binnen de Lionsclub werd specifiek opgericht en met de expertise van enkele leden en professionele hulp van buitenaf (meester distillateur Thomas Cuyvers van Sterkstokers ), is na menige test en talrijke proefsessies, een fantastisch resultaat bereikt.

HOOOP! is karaktervol maar de frisse toets van citroen en de evenwichtige balans maken het geheel bijzonder lekker. De jeneverbes mag zijn rol spelen maar tegelijkertijd zorgen bonenkruid, kaneel en basilicum voor het tikje aan zout, dat op zijn beurt gecounterd wordt door florale en fruitige tonen van onder meer yuzu en rabarber. Kortom: een gin voor kenners en fijnproevers, maar anderzijds zeer toegankelijk van smaak.

Het andere gezicht van deze gin zit verweven in de naam van het merk:

HOOOP! is zoveel meer dan een buitengewoon lekkere gin! Want hoop is ook wat we met Lions aan zoveel mensen willen geven. Mensen die het moeilijk hebben, tegenslag kenden of gewoonweg veel minder kansen kregen en geïsoleerd geraakten. We hoeven niemand uit te leggen dat Covid-19 hier nog harder toesloeg.

Wie HOOOP! serveert dient rechtstreeks de sociale projecten die Lionsclub Hoogstraten Markland met veel zorg heeft uitgekozen. Inderdaad, de volledige opbrengst van de verkoop gaat integraal naar sociale werken: Armen Tekort, Coda en Ispahan Palliatieve Zorg, TeJo (Therapeuten voor Jongeren), Moeders voor Moeders, Het Verzetje en ook onze lokale en plaatselijke initiatieven.

De prijs voor HOOOP! (700 ml.) bedraagt 44 euro. Een mooie prijs voor een prachtige gin!

HOOOP! is van heden te bestellen via de leden van onze club. U vindt HOOOP! ook in het schap bij Delhaize (vestigingen Hoogstraten, Beerse en Wuustwezel) en bij Bierhandel Van Looveren te Loenhout. Vanaf 6 flessen is het mogelijk om via onze VZW een factuur te ontvangen. Voor afnamen vanaf 12 flessen bieden wij u graag, in overleg, interessante kortingen aan.

HOOOP! zal via vele kanalen aangeprezen en verkocht worden en dit in binnen- en buitenland. In kranten en tijdschriften, via promotie op (regionale) TV, via social media, websites, bedrijven, detailhandel of privépersonen en door middel van degustaties op beurzen en evenementen.

Vanaf vandaag mag je genieten van een heerlijke HOOOP! & tonic en ondertussen de bedenking maken:

“Deze gin van de HOOOP! doet leven, letterlijk en niet voor interpretatie vatbaar!“

HOOOP! drink je altijd met mate en op de gezondheid van iedereen……